BÚJJ A TEJBE!

 2015.01.07. 11:16 | Tej-blog

tejnaptar_0.jpgAzt már régóta tudjuk, hogy a tej nemcsak belsőnket táplálja, de külsőnknek is jót tesz. Egy rendkívüli kreativitással megáldott fotós azonban most megmutatta, hogy kedvenc italunk egészen új formában is képes minket szebbé varázsolni. Ötletes fotósorozatával bebizonyította, hogy a tej – akár egy szép ruha – bárkiből képes kihozni a legjobbat. A képeket nézegetve nekünk is rá kellett jönnünk: a tej öltöztet. A tejöltözet pedig naptárötletnek is zseniális.

Egyedi 2015-ös naptárok után kutatva bukkantunk rá Jaroslav Wieczorkiewicz innovatív fotósorozatára. A Londonban élő, lengyel származású fotós gondolt egy merészet, és tejruhába bújtatta modelljeit. A képek az 50-es 60-as évek pin up stílusát idézik, ám Marilyn Monroe, Anita Ekberg vagy Gina Lollobrigida helyett mai „háziasszony-modellek” mosolyognak ránk – tejbe öltöztetve. 

tejnaptar_1.jpg

Jól látható, hogy ezek a tejkosztümök tökéletesen idomulnak az adott modell alakjához, ízlésesen hangsúlyozva az alanyok nőiességét. Innovatívak, játékosak, lazák vagy épp elegánsak.

tejnaptar_2.jpg tejnaptar_2.jpg tejnaptar_2.jpg

A fényképek nem számítógépes animáció vagy trükk segítségével készültek. Fotózáskor az asszisztens valóban több liter tejet öntött a modellekre, miközben a folyadék mozgását kamerával rögzítették. A megfelelő végeredményhez fényképenként 200 külön képet kellett elkészíteni, hogy aztán az egyes részképeket Photoshoppal egymáshoz illesszék, és a művek elnyerjék itt látható formájukat.

tejnaptar_5.jpg

Az ötlet sikerén felbuzdulva Jaroslav ebben az évben az Egyesült Államokba utazott, és az országot járva tejruhával ajándékozta meg a lelkes jelentkezőket. A kezdeményezés hamar népszerűvé vált, és a képek számán kívül bizony a tejfogyasztás is jócskán megugrott az USÁ-ban.

Kíváncsian várjuk, vajon melyik hazai fotós fogja először egy saját készítésű tejruha-kollekcióval megörvendeztetni a vállalkozó kedvű magyar nőket. A naptárnak is kiváló képsorozatban ráadásul nemcsak maguk a szereplők és a férfiszemek lelnék örömüket. A képeket lapozgatva mindenki kedvet kap, hogy megigyon egy nagy pohár tejet, hiszen saját szemével láthatja, hogy a tej bárkihez jól illik, az egészség pedig sosem megy ki a divatból.

Képek forrása: http://blog.aurumlight.com/2013/05/28/milk-pinup/

Címkék: fotó naptár modell művészet tejkalendárium

A bejegyzés trackback címe:

https://tej.blog.hu/api/trackback/id/tr137049873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.