Mire való a bolygókeverős kád? Továbbmegyünk: kinek a fejéből pattant ki a csokival bevont túróalagút ötlete? És mitől áll el akár fél éven keresztül is egy doboz tej, mitől olyan finom? Ezekre és még sok már érdekes kérdésre, valamint a tej világának egyéb titkaira is megtalálhatjátok a választ a Made in Hungary stábjának segítségével készült filmjeinkben, frissített YouTube csatornánkon. A tejmatinét már el is kezdhetitek, ha egy kicsit tovább görgettek!

Gondoltátok volna, hogy a túró rudi készítésében egy polip is segédkezik? Ha kíváncsiak vagytok rá, hogyan lesz a tejből és a csokiból ellenállhatatlan finomság, tartsatok velünk egy virtuális gyárlátogatásra:

 

Végeztetek a túró rudival? Öblítsétek le egy pohár tejjel! Filmünk végleg leszámol az alaptalan félelmekkel: bemutatjuk, hogyan lesz tartós a tej – tartósítószer nélkül.

 

A könnyebb műfajok kedvelői is jól fognak szórakozni animációs kisfilmünkön, ami a tej útját követi: a tejgazdaságtól egészen az otthonokig.

 

De itt még nincs vége! Szeretnétek többet megtudni a hungarikumnak számító tejfehérje-koncentrátumról? Vagy éppen arra vagytok kíváncsiak, hogyan kerül kedvenc trappista sajtotok az asztalra? Látogassatok el YouTube-csatornánkra, és nézzétek meg vállalatunk bemutatkozását!

Címkék: video film bemutatkozás animáció tej in túró rudi sajt YouTube Hungary Mizo Made

A bejegyzés trackback címe:

https://tej.blog.hu/api/trackback/id/tr734543102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.