kedvenc ízeink új formában is„Nyerő csapaton ne változtass!” E bölcs gondolattól vezérelve vetettük el azt, hogy változtassunk olyan nyerő ízkombinációkon, mint a Mizo Top madártej, illetve a Mizo Top kakaó. Új recept helyett új formába öntöttük a tejitalainkat… a Mizo túró rudi rajongók széles táborának legnagyobb örömére!

Már megvásárolható az üzletekben legújabb tejdesszertünk, a Mizo madártejes túró rudi. A finom, friss túróba ágyazott, lágy madártejes krémcsík már önmagában gyerekkorunk ízeit idézi, de erre még rátettünk egy lapáttal; mindezt a nosztalgikus ízkölteményt ropogós fehércsokipalástba burkoltuk! Ezzel – hogy egy kis képzavarral éljünk –, feltettük az í(z)re a vesszőt (sic). Aki egyszer megkóstolja, nehéz lesz megállnia egynél…

Ahogyan nem lesz könnyű ellenállni másik újdonságunk csábításának, a kakaós Mizo túró rudinak sem! Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a csokis köpenybe burkolt, lágy túróba kevert kakaó zamata vetekszik még a nagymama habos kakaójával is! Egy biztos: bármennyit is beszélünk a Mizo Kakaós túró rudiról, sosem leszünk képesek hűen visszaadni azt az érzést, amit egy aprócska morzsa is kiválthat belőlünk, rajongókból. Nincs más hátra, mint megkóstolni!

És most, hogy már sikerült így megdolgoztatni fantáziánkat, levezetésként lássuk, hogyan készül kedvenc finomságunk, a Mizo túró rudi.

Végül egy jó tipp: ha mégsem csökkenne az étvágyunk a kisfilm után, tárazzunk be azonnal Mizo túró rudikból. :-)

Kellemes csemegézést kívánunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://tej.blog.hu/api/trackback/id/tr654494199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.