NE KERTELJ, VAN TEJ? II.

 2011.10.28. 20:11 | Tejblog

 

A múlt héten megígértük, így – hogy szó ne érje a pajta elejét – be is tartjuk: folytatjuk a „got milk?” kampány bemutatását! Ott fejeztük be legutóbb, hogy a Kaliforniai Tejfeldolgozó Szövetség elnökének arcán széles mosoly terült el, látván a reklámok hatására növekvő tejfogyasztási adatokat.

Ez a mosoly pedig mára már becsípődhetett az elnök úrnak, hiszen a kampány kiszélesítése, felújítása után is folytatták diadalmenetüket a „got milk?” reklámok. Mostanában főleg sajtóban futnak hirdetéseik, melyek egy mindenki által jól ismert jelenségre koncentráltak: a tejbajuszra.

Biztos ti is mosolyogtatok már anyun/kistesón/nagymamán, miután jóízűen kortyoltak a reggeli mellé a tejesbögréből. Ilyenkor ugyanis felúszik a tejbajusz: ez a jól felismerhető képződmény 99 %-os megbízhatósággal árulkodik róla, hogy az a valaki tejet ivott. Márpedig, ha tejet fogyasztott, akkor megtelik energiával, csodás képességekre, kőkemény csontokra tesz szert, tehetsége kibontakozik. És ezt nem csak az alábbi reklámok üzenik, arra buzdítunk benneteket, indítsátok a napot egy pohár tejjel, ha bármiben is hasonlítani szeretnétek a „got milk?” kampány sztárjaira!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aki Rihanna hangját és alakját egyaránt irigyli, jobb, ha rögtön két pohárral iszik… ;)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Úgy néz ki, Jackie Chan csak részben köszönheti mozgékonyságát a rengeteg edzésnek…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kim Cattrall, a Szex és New York sztárja is egy különleges koktélnak köszönheti csáberejét. :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A „got milk?” a képzelet szülötteit is foglalkoztatja: Farkas az X-Menből például törhetetlen csontjait köszönheti a tejnek!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A legkisebbek példát vehetnek Pikachuról, aki tejjel töltődik fel… :)))

 

 

 

Címkék: got milk tej tejfogyasztas usa kalifornia reklam film van tej rihanna jackie chan kim cattrall simp

A bejegyzés trackback címe:

https://tej.blog.hu/api/trackback/id/tr493336913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.