MACSKATERROR

 2013.08.14. 09:46 | Tej-blog

macska-terror.jpgAz evolúció során csak az emberszabásúaknak adatott meg a befordítható hüvelykujj adománya, amellyel lehetővé vált, hogy mi emberek, és legközelebbi családtagjaink, a csimpánzok, gorillák és orángutánok meg tudunk fogni a kezükkel, ill. mellső lábukkal különböző tárgyakat. De mi lenne, ha a macskáknak is lenne hüvelykujjuk? Anarchia!

Legalábbis a brit tejmárka, a Cravendale kreatív ügynöksége szerint, akik azt állítják, hogy a macskák megállíthatatlanná válnának egy plusz ujjal megtoldott mancs segítségével. Azzal ugyanis képesek lennének megfogni, sőt akár kinyitni egy tejes üveget. Így pedig önállósíthatnák magukat, és nem kellene gazdáikra várva, esdeklő szemekkel várni kedvenc italukra.

Sőt, úgy tűnik a hüvelykujjal plusz intelligenciát is nyernek majd a macskák, akik így rájönnek, hogy összefogva elüldözhetik a gazdáikat a tejes kancsók mellől, és uralhatják a világ teljes tejkészletét.

Mi persze mindaddig nyugodtak maradhatunk, míg a mutáns macskák meg nem tanulnak úszni, addig ugyanis maradnak a Brit-szigeteken, távol a kontinenstől. Elég lesz majd akkor aggódni, amikor a szuperintelligens példányok megjelennek a kompok vagy a csalagúti vasút pénztárainál, pénzzel a mancsukban… :-)

Ha eljönne ez az idő, akkor Magyarországon is fel kell készülnünk, ugyanis ezek a macskák a legjobb minőségű tejre utaznak, úgyhogy a Mizo készletei nagy veszélyben lennének.

Szerencsére azonban egyelőre nincsenek, úgyhogy nézzük inkább a reklámot a vicces oldaláról. :-)

Címkék: tej anarchia tejreklám intelligens macskák

A bejegyzés trackback címe:

https://tej.blog.hu/api/trackback/id/tr405460100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.