az_elet_egeszsegesen_teljes.jpg

Télen különösen fontos, hogy napunkat egészségesen indítsuk! De nincs ez másképp az év többi napján sem. Egészségünket fontos megőrizni, mert csak úgy lehet igazán teljes egy nap, ha minden egyes percét meg tudjuk élni. Egy nátha például képes elrontani egy meghitt pillanatot. Ki szeretne például egy romantikus randi csúcspontján, a csók közben tüsszenteni. Az új Mizo termékek: a natúr élőflórás ivójoghurt és a kalciumos, D-vitaminos tej segítenek abban, hogy ezek csak véletlenül történjenek meg.

Voltál már úgy, hogy gyönyörű virágot kaptál, de nem érezted az illatát, mert meg voltál fázva? Vagy, hogy betegség miatt kimaradtál életed egyik legizgalmasabbnak ígérkező programjából? Még ha ez pontosan nem is történt meg veled, akkor is könnyű átérezni, hogy ha az egészségünkön csorba esik, mennyire sok mindenből kimaradunk.

A Mizo ezért megalkotta új termékeit: a natúr élőflórás ivójoghurtot és a kalciumos, D-vitaminos tejet. Mert szerette volna, ha új termékei nemcsak finomak, hanem egészségesek is, és így felkészítse szervezetünket a mindennapok kihívásaira, hogy teljes erőbedobással belevethessük magunkat az élet örömeibe.

A 1,5%-os Mizo tejet kalciummal és D-vitaminnal kifejezetten azok számára készült, akiknek fontos, mit isznak, és ezzel tenni is szeretnének egészségük megőrzéséért. Ugyanis a D-vitamin javítja a kalcium felhasználását a szervezetben, és elősegíti a csontok felépítését. Ezen kívül támogatja az izomműködést, és erősíti az immunrendszert is.

A Mizo legújabb 450 ml-es natúr élőflórás ivójoghurtjában lévő probiotikumok, azaz jótékony baktériumok a természetes bélflóra helyreállítását segítik. Érdemes tehát emésztési panaszok esetén, antibiotikumkúra után fogyasztani, valamint szinte bármikor, amikor szükségét érezzük egészségünk megerősítésének.

Mindkét új Mizo termék modern csomagolással és visszazárható kupakkal rendelkezik, amelyeknek köszönhetően könnyen magunkkal vihetjük, így egész nap vigyázhatnak az egészségünkre.

Címkék: tej kalcium probiotikum D-vitamin Mizo ivójoghurt

A bejegyzés trackback címe:

https://tej.blog.hu/api/trackback/id/tr984927933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.