Mindenki játszik: a legkisebbek csörgőt ráznak a járókában, az oviban a bújócska megy, a suliban már a grundfoci a divat, később pedig előkerülnek az igazán felnőttes játékok is, mint a bridzs vagy a pétanque – hogy csak néhányat említsünk. A játék nem csak szórakozás, de a munkakerülés egyik leghatékonyabb eszköze is: bemutatjuk a MizoBoci.hu-t, ahol a kicsik játszva tanulhatnak, a nagyok pedig bármikor hátradőlhetnek 5 perc láblógatásra. Nézzük a játékokat!

bocibumm.jpg

Az oldal játékait regisztráció nélkül is ki lehet próbálni, de a toplistákra már csak a legkörmönfontabb regisztrált játékosok kerülhetnek fel. A jegyzett MizoBoci kalandorok emellett egy kinyomtatható órarendet is letölthetnek, hogy a szünetekben beiktathassanak pár percnyi tehénröptetést vagy bocibőgetést.

A Bocibumm végtelenül egyszerű játék, mégsem lehet róla egykönnyen leszállni. A játékosok feladata, hogy egy hatalmas csúzli segítségével átrepítsék Bocit az ország egyik végéből a másikba – miközben megismerik Magyarország nevezetes tájait. A kis tehén képességei a gyűjtött pontok segítségével fejleszthetők, egy-egy turbó rudi segítségével pedig új lendületet adhatunk patás barátunknak. Kilövésre felkészülni!

bocicsuzli.jpg

A gyakorlott játékosok a Plázaportyában túltehetnek a gyakorlott háziasszonyokon is a bevásárlás terén. A cél az, hogy a játékosok adott idő alatt minél több tejterméket gyűjtsenek össze a virtuális pláza polcairól. Aki nem ér időben a pénztárhoz, vagy túl sokat ütközik a pultokkal, megnézheti magát – kezdheti újra a nagybevásárlást. 

portya.jpg

A Bőgőmasinákban megelevenedik egy komplett énekkar – tehénbőrben. A zenés memóriajátékban a különböző ruhákba bújt bocik segítségével kell elbőgni az ismert gyerekdalokat, így ezt a játékot elsősorban kicsiknek ajánljuk, akár anyuval vagy apuval együtt.

Jó szórakozást! :)

Címkék: játék szórakozás tej Mizoboci Mizoboci.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://tej.blog.hu/api/trackback/id/tr534616183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.