MILKMATINÉ

 2012.06.21. 09:09 | Tej-blog

Ki gondolta volna: amellett, hogy a tej tápláló, egészséges és finom, még szórakoztató is? Kering a YouTube-on pár érdekes, vagy egyenesen vicces videó is a tejről és a tejet adó tehenekről – ezek közül szemezgettünk most párat. Megtanítható egy tehén a díjugratásra? Lehet a tej festővászon? Alább kiderül…

Kezdjük is rögtön a bocikkal, akik legalább annyira szeretik a jó időt és a szabadságot, mint mi. Az alábbi videón látható tehenek úgy élvezik a tavasz első fuvallatait a téli fedett tartás után, hogy szinte táncra perdülnek. Akkorákat ugranak, mintha csúzliból lőtték volna ki őket

És ha már az ugrálásról beszélünk, a németországi Laufen városában él egy tehén, Luna, akit gazdája olyan trükkre vett rá, ami eddig elsősorban a lovak specialitása volt. Luna igazi akrobataként ugrál át az akadályokon, hátán lovasával, Reginával. Nézzétek csak, milyen kecsesen szökken:

A tej világa a díjugrató patásnál komolyabb érdekességeket is tartogat. Egy kevés tejjel, ételfestékkel és mosogatószerrel az alábbi egyszerű és látványos trükköt süthetitek el:

Végezetül nem hagyhatjuk ki a leghíresebb tejivós jelenetet sem, a Jóbarátok Joey-jának tolmácsolásában. Ő arról híres, hogy meg tud inni 1 gallon (közel 4 liter) tejet akár 10 másodperc alatt. Ha a film láttán ti is megkívántatok egy pohárral, itt válogathattok a finomabbnál finomabb tejtermékek között! ;) 

Címkék: zene film humor videó kísérlet tej tehén eper YouTube

A bejegyzés trackback címe:

https://tej.blog.hu/api/trackback/id/tr784602041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.