TEJBEN-VAJBAN…

 2011.11.18. 17:50 | Tejblog

Mindig is szerettük volna tudni, hogy a történelem híres szépségei, ellenállhatatlan csábítói honnan nyerték titokzatos vonzerejüket. Ma már odáig jutottunk a hibátlan külső hajszolásában – csak hogy egy kicsit elcsípjünk a szépségideálok bájából –, hogy sokszor már az orvosi beavatkozásoktól sem riadunk vissza. Az eredmény persze felemás, egy műmosoly vagy egy kiugró járomcsont könnyen elárulja a mesterséges szépséget.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szerintünk a költséges és káros beavatkozások helyett sokkal egészségesebb természetesen fokozni a vonzerőt. Ezeket a sokszor ősi vagy népi praktikákat inkább a mítoszok közé sorolják, és jó, ha nem vádolják meg boszorkánysággal azt, aki a természet ajándékait keni magára. Ebbe a kategóriába sorolják Kleopátra tejfürdője is, pedig hatékonyabb és természetesebb, mint a legtöbb ma használt testápoló. Mert ahhoz, hogy egy világbirodalom császárát elcsábítsuk, minimum ragyogó szépségre van szükség… Aki nem fél attól, hogy „boszorkánykonyhává” változtatja fürdőszobáját, és selymesen puha bőrre vágyik, olvasson tovább, megszereztük a tejfürdő receptjét!    

Nem lesz másra szükségetek, mint

-          1-2 liter tejre,

-          10 csepp mandulaolajra,

-          egy kis csésze mézre.

Keverjétek össze a hozzávalókat, és adjátok hozzá a forró fürdővízhez. Dőljetek hátra, engedjétek el magatokat, és élvezzétek, ahogy bőrötök „új életre kel”! Csukjátok be a szemeteket, szinte érezni fogjátok, ahogy a lelketek is oldódni kezd, és a hétköznapok minden stresszét magatok mögött hagyjátok. Ugye, már elképzelni is bizsergetően finom? Ha befejeztétek a kényeztető fürdőzést és megtörölköztetek, simítsátok végig például a kézfejeteket, egészen kivételes érzés! Bőrtípusra való tekintet nélkül mindenkinek ajánljuk: kellemes kikapcsolódást!  :)

Címkék: tej méz stresszoldás kikapcsolódás bőrápolás kleopátra mandulaolaj tejfürdő

A bejegyzés trackback címe:

https://tej.blog.hu/api/trackback/id/tr243394580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.